Зміни - це невід'ємна частина нашого щасливого життя

Весна —  це час, коли ми хочемо щось зміни, отримати приємні емоції, відвідати нові місця, незнайомців зробити знайомими і просто насолоджуватись життям. Але часто, не дивлячись на всі прагнення, життя продовжує іти звичайним для нас шляхом і ми нічого не змінюємо, адже відразу знаходиться сто відговірок якими ми вдало себе переконуємо, що змінити нічого не можна, або не потрібно тому що нам і так добре живеться.Саме думка «мені і так добре» є фатальним каменем, який не дає можливості нам рухатись і змушує жити в мережі доступу своєї зони комфорту.
Зона комфорту є одним  із найстрашніших і найнебезпечніших чинників для розвитку  та самовдосконалення особистості. Адже саме вона не дозволяє змінюватись, а відстуність змін з часом призводить до того, що закінчивши нанависний ВНЗ, так часто буває, ми ідемо працювати на нудну роботу, яку прокленаємо до пенсії, але все одно не змінюємо її, продовжуємо дружити з людьми, які нам давно набридли і стали нецікавими і постійно нарікаємо на життя, але все одно нічого не змінюємо. Так з часом все це  перетворюється на нудну рутину і ми просто  доживаємо, бо так потрібно.
На жаль, таке живе кожен другий, але всі  хто прагнуть досягнути чогось нового у своєму житті змушені  хоча б раз вийти із своєї зони комфорту та зробити те, про що так давно мріяли, але боялися і тоді світ стане на бік сміливців і дозволить  діяти.
Тому досить жити у зоні комфорту, настав час змінювати і змінюватись, адже зміни — це сила, яка наповнює наше життя незабутніми емоціями.
І, пам'ятайте, життя любить сміливих!!!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте