Трішки про буденне

Прийшов час розповісти трішки про те чим я займаюся у вільний від навчання час, хоча правильніше буде сказати про те, чому я віддаю майже весь час, а у вільні хвилини  навчаюся)
Так сталось, що мене обділили талантом до рукоділля, не нагородили чарівним голосом, а два хореографа в родині то вже забагато, тому мені нічого не залишилось як долучитись до активної громадської роботи.І розпочала я це робити ще зі школи, потім був коледж, а вступивши до інституту, прийшло розуміння, що потрібно діяти ще активніше, адже я хочу не лише змінити на краще своє оточення, а і свою країну, яку безмежно люблю! Тому часто віддаючи в жертви свій вільний час або, навіть, сон долучаюся до проектів міста, відвідую форуми, тренінги під час яких знаходжу нові механізми зміни держави на краще. А кінець березня, цього року, приніс мені новий шанс. Мене обрали регіональним координатором «Студентського антикорупційного бюро».
Ні для кого не таємниця, що наша держава поглинута корупцією, яка як хвороба з кожним днем руйнує свідомість усіх українців, починаючи з школяра\студента закінчуючи пенсіонером, якщо перебороти свідомість пенсіонерів вже не можливо, то працювати з студентами — це саме те, що нам необхідно, молодь — один із рушіїв прогресу України. 
Усвідомлюючи всю серйозність даної посади, виникла потреба сформувати хорошу команду і спланувати наші дії. Ви навіть не уявляєте, як важко сформувати команду, пошуки людей в мене зайняли близько двох тижднів, постійні зустрічі, розчарування, але все ж мені вдалося. 5 чудових осіб, які стали найкращими з усіх кандидатур, перші збори, перші завдання з дедлайном до кінця тижня і, приємна несподіванка, завдання були виконані вже на наступний день.
107 запитів за пунктами:
— Калькуляція витрат на проживання в гуртожитку;
— Фінансова звітність студентського профспілкового комітету;
— Положення про організацію начального процесу;
— Положення про проживання в гуртожитку;
— Положення про ОСС;
— Кошторис ОСС;
— Кошторис навчального закладу
були готові до розсилання по навчальних закладах міста, вже сьогодні я з чистим сумлінням розіслала їх на електронні адреси, залишилося лише чекати відповіді. 
Надсилання запитів, це хороша можливість перевірити не лише чесність виконання пунктів які запитуються, а і наскільки законослухняні представники  навчальних закладів. Адже коли я надсилала запит на свій інститут, то відповідь мені прийшла далеко після зазначеного терміну ЗУ, що показало зневажливе ставлення до студентів і до законодавства, тоді я, на жаль, проявила бездіяльність про що жалкую, адже такі дії навчального закладу є підставою для звернення до правоохоронних органів, що я обов'язково і зроблю в разі, якщо не отримаю відповіді на поставленні запити, адже я вже цікавлюся не лише за себе, а за студентство свого міста. Обіцяю, що усю інформацію про діяльність САБ буду висвітлювати, тому вже через 5 робочих днів чекайте продовження історії про мою громадську діяльність.

P.S Побажайте мені хорошої погоди, адже проект, який  реалізує ГО«Черкаська студентська рада»(де, до речі, я теж є), «Смішно-каша» на Дахнівській Січі вже завтра, а на вулиці досі іде дощ...


0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте