Сторінками мого життя

А в мене продовжується насичене життя і як завжди не вистачає часу навіть написати блог. З моменту останньої публікації сталось багато цікаво, спробую трішки про це розповісти.
В першу чергу я знову повернулась до навчання, адже вже на носі сесія і захист курсової, але не дивлячись на це все я не залишила свої громадської роботи. За цей час я встигла побувати у прямому ефірі Експо-ТВ, де говорили про Стедентське антикорупційне агентство та проблеми корупції у наших навчальних закладах. На жаль, я в ефірі трішки натупила, спутала навчальні заклади, але намагалась донести головну ідею нашого агентсва. 
21 травня я долучилась до святкування Дня Європи та була волонтером під час проведення Євро-квесту, результати якого мене надзвичайно вразили. Учасниками були учні шкіл міста 5-8 класів, але їхній обізнаності можуть позаздрити студенти. Участь у даному заході мене зарядила позитивними емоціями та надихнула на подальшу роботу, адже спілкування з дітьми завжди приносить щастя. Але не дивлячись на цей позитив, я зрозуміла, що працювати за першою освітою, педагога, я точно не хочу)
А зікінчила я тиждень у місті Каневі, яке відвідала з метою вшанування річниці перепоховання Світоча українського народу. Йовши з центру міста на Тарасову гору ми несли величезний прапор, який об'єднав людей різних професій, різного віку і не зважаючи на палюче сонце, серце було переповнене приємними емоціями, але на жаль навіть в такий чудовий день, мені було соромно за ВНЗ, в якому я навчаюся. Під час святкової ходи були представлені усі навчальні заклади Черкас, крім мого.
Завтра  ж я  продовжую подорожувати і активно долучатись до громадської роботи. І вже о  5:30, я виїжджаю в столицю, а ввечері  я знову приїду в чарівне містечко Суми, яке просто обожнюю)

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте