Мій 2016 рік)))))

Певно саме в час, коли годинник уже скоро  залишить позаду останні секунди 2016 року, потрібно підвести підсумки цього року, щоб впевнено піти далі)

За українською традицією  мені варто б почати жалітися, що це був найгірший рік, все жахливо, майбутнього нема і так далі, але чесно зізнаюсь нема ні найменшого бажання так казати, адже мій 2016 був хоч і складним, реформаторським, у сфері мого життя, але в той час стане для мене незабутнім і якби у мене була б можливість прожити цей рік ще раз, то я б нічого не змінила.

Що ж, а як почався мій рік? Та нічого незвичного, Черкаси, сесія, гуртожиток, друзі, антикор, ЧСР, студентська рада інституту, студентська рада при ОДА і усвідомлення того, що пора змінювати своє життя, шукати можливості розвитку, самовдосконалюватися, змінювати і змінюватися. З такими масштабними планами я випадково натрапила на майбутній тренінг від МНР, подумала, зареєструвалася, байдуже, що він 13-14 лютого  і не пошкодувала, адже знайомство з надзвичайно крутими людьми, які своєю наснагою зарядили мене бути більш активною, потім я почала регулярно відвідувати різні тренінги, долучатися до міських заходів.

 Так і сходила на один форум, що стала частиною уже найдорожчої та найріднішої ГО «Студентське антикорупційне агентство». Чесно, я хотіла стати координатором Черкаського відділення, я хотіла хоч трішки змінити ситуацію у ВНЗ Черкас та області, тому відразу і почала активно займатися, в мене були найкращі команди  яких я навчала, і,  які навчала мене. Як результат довіра  та вирішення проблемних ситуацій, які порушували права студентів + безсонні ночі і вивчення законодавства ( іноді, мені здається, що навіть якщо мене розбудити вночі я буду цитувати ЗУ «Про доступ до публічної інформації» та деякі інші), також заява в поліцію, прямі ефіри, інтерв’ю і нічні написання проектів. А потім осінь, і я в правлінні цієї організації, беру участь у  проекті, який реалізовує САА, а потім стаю його прес-секретарем. Уже кінець року, а я досі тут. І зізнаюся,  я нікуди із САА не збираюся іти.

А от з банківського інституту в Черкасах я пішла, про що нітрішки не шкодую. А куди я пішла?.. угу, у той самий ненависний мною Київ, через свою перенавантаженість і занадто швидкий темп життя. Я згадую коли переводилася, було дуже багато проблем, іноді опускалися руки і я уже нічого не хотіла, але пересилюючи себе, я все ж перевилась. Моє перше вересня у Києві, перше знайомство з групою та університетом, очікувала більшого…

Що ж, Київ, місто яке стало крадієм мого вільного часу, але місто за яким я сумую, якщо їду надовго, місто, яке зачаровує своїм краєвидом і, місто, яке найкраще приховує твій смуток. Але сумувати ніколи, адже через певний час як  зустріла своє 18-річчя, яке я так довго чекала, я стала частиною УАС і за цей місяць, що я тут, позаду уже форум на 100 осіб, з найкращими спікерами та учасниками, а попереду, ще безліч роботи. Бо саме сьогодні мені пощастило бути обраною Головою Секретаріату УАС, тож тепер працюватиму на двох посадах відразу в цій організації)

А ще я забула розповісти, що окрім того, що я влітку переводилась із одного ВНЗ, мені ще й пощастило бути обраною до Громадської ради при МОН, можливо у майбутньому я пов’яжу  своє життя із цією установаю, але хто зна)

А ще цей рік змусив мене побувати у тих містах, які б певно я ніколи б і не відвідала, а саме Ізмаїл та Дніпродзержинськ чи то Кам’янське)

Але найважливіше, що було у цьому році, це знайомство із людьми, які певною мірою змінили моє життя і я впевнена, що вони знаю, що я пишу тут саме про них і ні про кого іншого, я безмежно вдячна їм за ці зміни, адже, можливо, вони певною мірою стали тим каталізатором, що змусив мене переїхати в Київ, змусив трішки інакше усвідомити все, що відбувається навколо.

Чесно, я багато про що ще на написала тут, але й не знаю чи варто, тому воно назавжди залишиться в моєму серці та моїх думках)

А зараз, коли до Нового року залишається менше ніж 5 годин, варто поспішити придумати новорічні бажання, а точніше, поставити цілі на 2017 рік  і бути наполегливими у їх здійсненні і все буде як найкраще і не доведеться ні про що шкодувати)

Дякую усім хто зробив мій 2016 рік!!!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте